Handelsbetingelser

Generelt

Vores butik har begrænset åbningstider som fremgår af hjemmesiden, der kan bestilles mad udenfor disse åbningstider her på hjemmesiden, som kan hentes på et ønsket tidspunkt, som vælges ved bestilling.
Som udgangspunkt skal alle bestillinger ligges minimum 2 timer før afhentning.

Betaling

I vores butik er der mulighed for kontant betaling samt Visa/MasterCard betaling og MobilePay.

Afhentning

Du står selv for afhentning af mad fra vores adresse Snellemark 21 st. 3700 Rønne, Har du bestilt udenfor butikkens alm. åbningstider, står vi klar med maden på det bestilte tidspunkt.

Levering

Vi tilbyder også levering af pizza mv. om aftenen i det tidsrum der er angivet under åbningstider for levering, det er muligt på hjemmesiden at vælge ordre til levering indenfor Rønne by.
Når bestillingen er gennemført, så vil den blive sendt til vores køkken, hvor de har mulighed for at godkende ordren og tidspunktet, eller give et nyt tidspunkt, samt annullere ordren, hvis vi ikke kan levere.

Returret

Levering af mad er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Jf. Forbrug.dk

Reklamationsret

Reklamationsretten er gældende, hvis man opdager en fejl eller mangel ved varen. Da fødevarer er begrænset af holdbarhedsdato, imødeses eventuelle reklamationer hurtigst muligt og senest 2 dage efter, fejlen eller manglen er konstateret.

Andet

Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt force majeure.
Information om indhold af allergener i vores retter kan fås ved henvendelse til os.
Som kunde har du altid de rettigheder, der fremgår af Forbrugerstyrelsens regler. Hvis et køb henvises til Forbrugerstyrelsens klagenævn, retter vi os efter nævnets anbefaling.